Life Is Short
GEMOK KE HODOH U ARE JUST BEAUTIFUL
Sunday, 14 January 2018 • 03:52 • 0 comments

Hye semua assalamualaikum..

zaman sekarang ni banyak sangat produk kecantikan yang keluar kan..ada yang untuk kurus la..untuk putih gebu la..dan banyak lagi la..

maklumla sekarang zaman semua orang nak cantik!!! gile kau sape tak nak cantik kan??..

ha dok sembang pasal cantik ni mesti masih ramai lagi kan rasa diri tu tak cantik macam orang lain..mesti ramai lagi yang tak cukup keyakinan diri especially bila kene berhadapan dengan orang ramai.

kenapa??
antara sebabnya mesti
1.masalah kegemukan
2. masalah kulit muka

ni antara penyebab yang paling ramai mengalaminya kan??

fatin sendiri pon pernah face this situation which is fatin malu nak jumpa orang bila muka berjerawat teruk..rasa macam nak pakai topeng muka je sebab malu..

tapi pernah tak korang fikir sebenarnya walau macam mana pon rupa paras korang itu tetap diri korang sendiri..betul tak??

jadi korang la yang kene tingkatkan keykinan diri korang sendiri??

contohnya bila korang gemuk..korang cakap pada diri sendiri yang korang kene kurus!! supaya korang sendiri suka dan yakin tengok diri korang..

macam tu jugak kalau korang ada masalah kulit muka dan sebagainya..

nak kurus nak cantik sentiasa ada caranya..inshaallah dengan izinNya u guys can achieve your dream..

nak tawu macam mana fatin usahakan untuk tingkatkan keyakinan diri fatin??

fatin sejenis manusia yang suka cari apa produk yang boleh bantu atasi masalah fatin..macam² produk dah fatin cuba..dari skincare sampailah supplimen banyak yang dah fatin try sampai dah nak putus asa dah nak pulihkan kulit muka ni..

tapi!!! one day fatin dapat tawu pasal satu produk ni yang fatin mula² rasa ..woww mahalnye..mana lah aku mampu nak beli..😥
jadi fatin pon postponed la niat nak beli produk tu..biasa la belum pegang duit sendiri..memang tak mampu la nak beli macam² kan..

tapi fatin tak give up taw dengan produk tu!! fatin keep on my mind that one day aku akan dapatkan jugak produk ni!!!

dengan izinNya alhamdulillah lepas je grad fatin terus dapat kerja..bersyukur sangat..and gaji pertama tu apa lagi terus dapatkan produk tu..weh happy gile taw bila apa yang ko nak dapatkan tercapai..tu belum cerita lagi pencapaian yang lain...

ada yang nak tawu apa produk tu???

keep on waiting for my blog ok...

Labels:




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: fatynmayda